Patricia Kailis Centre

CLIENT
Rocky Bay

LOCATION
Cockburn Central

BUILDER
W Fairweather & Son

CONSTRUCTION COMPLETE
Oct 2010


PROJECT DESCRIPTION

The Patricia Kailis Centre was creating within the transformation of three empty shells of an industrial warehouse. Mezzanines were built and openings were created to unify a new office, assessment and equipment services facility for Rocky Bay's School Aged Therapy Services' program within the southern corridor region.

A sculptural spine of transparent and solid primary coloured curvy partition walls and underwater graphics were used throughout the building to create a "wow" factor and define public zones: the reception, waiting areas and nine meeting/ clinic rooms. In conjunction with a general palette of contemporary materials, this effectively converted what was once an industrial warehouse into a dynamic environment for staff and clients.

Waiting Area
Meeting Space
Corridor
Meeting Room
Reception
Work Area
Informal Meeting Room
Meeting Room 5
New Entry Verandah

NEXT
PREVIOUS