Nanjing International School

CLIENT
Nanjing International School

LOCATION
Nanjing, China


PROJECT DESCRIPTION

eiw have been successful in a shortlisted, international design competition for the redesign of the Early Years precinct at the Nanjing International School (NIS). We are excited in our first foray into China, working with a multi-cultural group of education leaders and teachers at an inclusive learning community.

Following a design thinking collaboration between NIS and NoTosh over the last 2 years, eiw approached a design concept by building upon the two stated goals –

-Putting student voice and choice at the centre

-Bursting the bubble  

eiw’s human-centred design solution focuses on the learning imperatives, not purely on organizational goals. It stretches the fabric of the school to move beyond enclosure, control and silos, to an environment of fluidity, inquiry, discovery, inclusion and a diversity of learning modes.

Read more here.

Yangtai - the learning verandah
Campfire - a place for learning and storytelling
Landscape design with Four Landscape Studio

NEXT
PREVIOUS