Tranby College Library Refurbishment

CLIENT
Tranby College

LOCATION
Baldivis

BUILDER
ZD Constructions

CONSTRUCTION COMPLETE
Apr 2012

PHOTOGRAPHER
Andrew Pritchard


PROJECT DESCRIPTION

The existing Library at the centre of the College was reconfigured to take into account the new requirements for a technology-rich resource centre to encourage new modes of learning. Spaces for reading, presenting, watching and producing were created within the existing building shell, with fluid lines and separated areas for different ages of learners. Bright colours and loose furniture create a welcoming, exciting atmosphere and allow learning to take place in a comfortable setting.

Before - Library Space
Library Space - a new colour theme
Library Space - accessible bookshelves
Library Space - new IT lounge
Libary Space - new comfortable furniture
Library Space - new junior reading area

NEXT
PREVIOUS